Londen food hotspots

Ik heb in Londen niet alleen maar de bekendste highlights gezien. Ik heb ook lekkere koffieplekjes ontdekt en een aantal andere leuke winkeltjes die je zeker niet mag missen. Hier kom je niet alleen maar toeristen tegen, maar ook de echte Londenaren. Kijken jullie mee naar alle leuke Londen food hotspots?

Benugo, Londen

Benugo, Londen

Benugo, Londen

Benugo, 79-81 Wigmore Street
Hier hebben ze echt mega lekkere broodjes! Je kunt hier terecht voor een ontbijt of lunch, want ze zijn al vanaf zeven uur geopend. Ik at hier een heerlijk broodje met mozzarella, tomaat en salami, hmmm. Ze maken je broodjes ook warm dus het wordt er alleen maar beter op. Er is ook een grote keuze aan salades, sapjes en lekkere taartjes. Die heb ik helaas niet geproefd, maar als ik hier eerder van had geweten, was ik er zeker nog een keertje heen geweest. Trouwens ze hebben hier echt mega lekkere chocolademelk. Ik houd niet zo van koffie, maar dit keer deed ze er hazelnoot door en omg wat was dit lekker!! Zeker een aanrader en helemaal niet duur.

Sugar Sin, Londen

Sugar sin, raisin dream

SugarSin, Londen

Sugar Sin, 70 Long Acre
Als je in de buurt bent van Covent Garden moet je zeker een kijkje nemen in dit heerlijke snoepwinkeltje. Het ziet er echt allemaal mega lekker uit. Het is wel wat duurder, maar je kunt ook iets proeven en niks kopen. De chocolaatjes zagen er zo mooi uit! Alsof je even in een droomwereld komt met allemaal felle kleurtjes, haha. Leuk om hier een souvenir te kopen of om even te genieten van een iets duurder snoepje. Ik heb hier helaas niets gekocht, want ik vond het te duur, maar ik wilde deze schattige winkel toch met jullie delen.

Jamies italian

Jamies Italian Stratford

Jamies Italian Stratford Londen

Jamie´s Italian, 158 The Street
O, wat heb ik hier mega lekker gegeten! Ik ben hier twee keer heen geweest en het is geen McDonald’s, maar wat kun je hier lekker eten. De pasta smaakt lekker, maar houd ruimte over voor een toetje, want die zijn dus echt goddelijk! Het toetje met praline en ijs, was echt ongelofelijk lekker. We konden gezellig buiten zitten, ook al wat dat soms een beetje fris. De bediening is vriendelijk en er is voor iedereen wat keus. De bijgerechten smaken ook lekker, probeer de aardappeltjes! Je zit er gezellig en je krijgt er echt geen spijt van. Het is alles dubbel en dwars waard. Heerlijk gegeten!

Ik heb echt een hele leuke tijd gehad in Londen en vooral heel lekker gegeten. Hopelijk hebben jullie er iets aan als jullie ooit naar Londen gaan. Je komt in ieder geval niets te kort, want overal zijn leuke en hoppe koffie tentjes en lekkere cupcake winkeltjes. Londenaren weten wel waar je lekker kunt eten!

Liefs,

Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ismay
  26 augustus 2015 at 08:52

  Wat ziet het er allemaal heerlijk uit zeg! Vooral het eerste tentje vind ik er erg aantrekkelijk uitzien :) Leuk artikel! Ik ben al eens in Londen geweest tijdens een stedenreis voor mijn studie. Maar ik wil er zeker nog een keertje heen en dan zal ik dit zaakje eens even opzoeken :) Thanks voor de tip!

 • Reply
  Linda
  27 augustus 2015 at 06:30

  Ohhh wat ziet het er allemaal heerlijk uit! Als ik naar Londen zou gaan wil ik echt naar Jamie’s Italian!

 • Reply
  Veerle - CreateShine
  27 augustus 2015 at 12:49

  Ziet er heerlijk uit allemaal! Leuke blog heb je!

Leave a Reply

Menu Title