Kookboek: All-day breakfast

Ontbijt is een van mijn favoriete maaltijden van de dag. Ik sla dan ook nooit een ontbijtje over. Ik vind het heerlijk om de dag goed te beginnen, zeker in het weekeind. Pannenkoeken of heerlijk belegde boterhammen. Een ontbijtje op bed mag natuurlijk niet ontbreken. Ben je nu net zo dol op ontbijt als ik, dan heb je aan dit boek genoeg. Van super simpele en snelle ontbijtjes tot lekker uitgebreid brunchen. Ik laat jullie mijn nieuwe ontbijtbijbel zien. All-day breakfast is echt een plaatje om te zien. 

Kookboek all-day breakfast

Het boek is opgedeeld in zes ontzettend leuke en verschillende hoofdstukken. Let’s stay in bed, up & running, lazy weekend brunch, healthy & light, the morning after the night before en festive mornings. Ook staat helemaal aan het eind een aantal favoriete hotspots van Denise. Er is dus een hoop keus voor verschillende gelegenheden.

Kookboek: all-day breakfast

Kookboek: all-day breakfast

Kookboek: all-day breakfast

Het water loopt je toch in de mond als je al deze prachtige food foto’s ziet! Ik wil het liefst meteen alles gaan maken, zeker nu we thuis een wafelijzer hebben. O wat staan er ontzettend veel lekkere dingen in. Het is heel gevarieerd en het fijne is dat je de recepten zelf kunt aanpassen. Zo kun je de recepten zo gezond/ongezond maken als je zelf wilt.

Bij alle recepten staan prachtige foto’s en dat vind ik persoonlijk altijd een groot pluspunt. Bovendien staat er bij ieder recept een kort stukje omschreven. Waar komt het vandaan, wanneer kun je dit het beste eten of iets persoonlijks over het recept. Het geeft weer een extra persoonlijke touch aan de recepten.

Je kunt echt alle kanten op met dit kookboek.  Of je nu ontzettend veel haast hebt, lekker in bed wil blijven liggen, gezond wil ontbijten of nieuwe inspiratie op wilt doen, dit boek bevat alles. Het zijn niet alleen maar ontbijt recepten. Er staan ook cakes en smoothies in die je natuurlijk tussendoor kunt snoepen. Ik krijg meteen zin om de keuken in te gaan met al deze prachtige recepten. Het boek kost 20 euro en dat is het dubbel en dwars waard. Ik ben super blij dat ik All-day breakfast aan mijn collectie mag toevoegen.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charelle
  5 mei 2016 at 08:54

  Leuke review! Dit lijkt me echt een heel mooi boek! Want ook ik kan wel de hele dag ontbijt eten, haha!

 • Reply
  Anne
  5 mei 2016 at 14:42

  Wat leuk! Ik ben nooit zo goed in koken uit kookboeken (lees: ik neem het me altijd voor, maar doe het dus uiteindelijk niet).. Maar zo’n boek lijkt me wel écht superhandig!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  6 mei 2016 at 09:12

  Wat een prachtig boek! Ik ben dol op ontbijtjes.

Leave a Reply

Menu Title