Forest Feast kookboek

Vegetarisch eten saai of ingewikkeld? In Forest Feast laat Erin zien dat vegetarisch eten simpel en lekker kan zijn. De recepten zijn eenvoudig en bestaan bijna alleen maar uit groentes. Ga ik nu vaker vegetarisch eten of blijf ik bij een lekker stukje vlees? Je leest het in de uitgebreide review van het Forest Feast kookboek.

Notesofhappiness: forest feast kookboek

Notesofhappiness: forest feast kookboek

Zoals je in de indeling al kan zien, is het boek veelzijdig. Er is keus uit hapjes, salades, hoofdgerechten, drank en toetjes. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een receptje te vinden die er allemaal prachtig uitzien.

Notesofhappiness: forest feast kookboek

Notesofhappiness: forest feast kookboek

In het voorwoord beschrijft Erin haar persoonlijke ervaringen met koken. Ze heeft het zichzelf aangeleerd. Tussen de recepten zitten ook aquarel tekeningen, die ze zelf gemaakt heeft. Hierdoor krijgt het kookboek een hele persoonlijke touch. Het is niet alleen maar recepten delen, maar ze neemt je echt mee door haar leven en hoe zij vegetarisch eten ervaart. Het hoeft helemaal niet saai te zijn, je kunt heel veel met groentes.

Notesofhappiness: forest feast kookboek

Hoe lekker zit dit eruit!!!! Ik duik nu het liefst zelf de keuken in om dit te gaan maken. Er staan echt hele originele recepten in en ik heb er zelf veel ideeën uit opgedaan. De recepten kun je ook eenvoudig naar je eigen smaak aanpassen, het staat echt bom vol inspiratie.

Persoonlijk vind ik het goed om af en toe geen vlees te eten. We eten het zo veel en door een dagje vlees te skippen, ben je veel creatiever in het bedenken van je gerechten. Hier helpt Forest feast heel goed bij. Er staan ontzettend veel creatieve maar simpele gerechten in. Geen mega lange ingrediënten lijst met rare kruiden, gewoon natuurlijke en simpele ingrediënten. Je hebt ze gewoon in huis liggen. Van wraps van sla tot een courgette waaier met kaas. Simpeler kan bijna niet, maar vol van smaak.

De vormgeving is echt prachtig. Erin is food fotografe en dat kan je echt terug zien. Ik krijg er zelf zo veel inspiratie van om mijn recepten ook zo mooi vorm te geven! De smaakcombinaties zijn heel origineel, maar helemaal niet moeilijk om te maken. De bereidingswijze is kort en krachtig. Beginners en betere chefs zullen inspiratie halen uit dit verrukkelijke kookboek. Echt een aanrader!

Liefs,
Eline

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Iris
  12 oktober 2016 at 08:06

  Mijn zusje heeft dit boek ook. Zo leuk! Vooral de afbeeldingen en de vormgeving vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Jessy
  12 oktober 2016 at 15:24

  Wat een prachtig boek! Ik twijfel telkens om ‘m te halen. Misschien toch maar doen haha

 • Reply
  Marjolein
  15 oktober 2016 at 10:40

  Oh, een leuk idee om deze op mijn X-mas wishlist te zetten!

Leave a Reply

Menu Title