Food truck festival TREK

Vorig weekend was het eindelijk zo ver, food truk festival TREK zou naar Eindhoven komen. Het stond al meer dan een maand in mijn agenda en ik kon echt niet wachten tot ik kon gaan. De plannen vielen eerst een beetje in het water door de regen, maar uiteindelijk ben ik toch kunnen gaan en heb ik heel veel lekkers gegeten. Kijk snel mee naar mijn avonturen. Pas wel op, want na het lezen van deze post zul je honger hebben!

food truck festival TREK

We begonnen meteen met een heerlijke wafel! We besloten om alles te delen, zodat we meer konden proeven voor hetzelfde bedrag. Het is namelijk best prijzig en er is te veel keus!

Food truck festival TREK

Overwal waren gezellige zit plekken gecreëerd. Het was alleen jammer dat de bankjes allemaal nat werden vanwege de regen. Het zat allemaal gezellig vol en er hing een super fijne sfeer.

095

Food truck festival TREK

Er was voor iedereen wel iets. Heerlijke cocktails voor volwassenen en een reuzenrad voor de kinderen. Stiekem wilde ik hier ook wel in, maar dat was me iets te duur. Wel heel leuk!

Food truck festival TREK

Er waren niet alleen maar ongezonde dingen te eten, maar ook deze heerlijke hangop met aardbeien. Zooo lekker! Lekker verfrissend en een hele fijne afwisseling.

Food truck festival TREK

Hmmmmm.

Food truck festival TREK

Food truck festival TREK
Food truck festival TREK

De crêpes waren toch echt mijn ultieme favoriet. Natuurlijk moest er Nutella op!! Heel stiekem heb ik er twee op en ik krijg er gewoon geen genoeg van! Ik krijg er gewoon weer honger van als ik er naar kijk.

Food truck festival TREK

In de avond bleven we gezellig voor deze heerlijke gin cocktails. Echt ze waren zoooooo lekker! Helaas wel belachelijk duur, maar het glas mochten we meenemen. Daar betaal je wel voor, maar dan heb je wel een leuk souvenir voor een super gezellig weekend.

130

TREK is echt een aanrader als je van lekker eten houdt en je een gezellig dagje weg wilt. Er was genoeg muziek en sfeer aanwezig. Ik heb echt ontzettend genoten van de gezelligheid en ik wil Yvonne heel erg bedanken voor de foto’s die ze van me gemaakt heeft.

Liefs,
Eline

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  28 juni 2016 at 23:00

  Die hangop met aardbeien ziet er goeeed uit! Haha, je waarschuwing aan het begin van het artikel is wel terecht trouwens, want ik begin echt trek te krijgen nu ik je foto’s zie. Super leuk zo’n food festival!

 • Reply
  Anouk
  29 juni 2016 at 13:57

  Wat ziet het er allemaal goed uit! Ik wil ook graag nog eens naar een food festival

Leave a Reply

Menu Title